De meeste mensen die zich aanmelden voor een coachingssgesprek lopen al een tijdje rond met een bepaald gevoel of probleem. Vaak begint dit door een situatie, een sluimerende gedachte, een overtuiging.. Natuurlijk probeer je eerst zelf om weer beter in je vel te komen dus ga je oplossingen bedenken. Dit kan helpen, maar soms ook niet. Het gevoel neemt af en komt weer terug en je gaat nog harder werken en denken aan een oplossing. Als je je na een tijdje nog steeds niet beter gaat voelen kun je moedeloos raken, somber of zelfs depressief. Het denken neemt de overhand en je gevoel wordt er niet beter op. Tijdens de eerste twee coachingssessies gaan we rustig en grondig op zoek naar de basis van dat gevoel. Laag voor laag. Welke gebeurtenissen, welke overtuigingen of welke gedachtes veroorzaken jouw gevoel? En wat vertelt dat gevoel jou eigenlijk? We gebruiken natuurlijke materialen, onze zintuigen en de rust van de natuur om tot de diepste laag te komen. En van daaruit formuleren we samenĀ een wens. Een doel. Zodat je door de bomen het bos weer kunt zien.

 

Recommended Posts