Bij natuurcoaching gaat het om rust. En tijd. De tijd nemen om tot rust te komen tijdens een sessie. Omdat de antwoorden op onze vragen en pijn vaak in de diepere lagen van ons bewustzijn te vinden zijn is rust een noodzaak. De sessies hebben dan ook een bepaald thema om tot alle lagen te komen en deze te kunnen voelen. De eerste vraag is; Waar loop je tegen aan? Wat is je verlangen? Welke angsten en overtuigingen houden je tegen? Wat zijn je kwaliteiten en tools en tot slot, wat heb je nodig om deze inzichten voort te kunnen zetten in je leven? Vijf heldere stappen waar we zoveel tijd voor nemen als jij nodig hebt om daadwerkelijk de inzichten te verkrijgen die jou verder helpen in het leven. Met wat hulp van de natuur. In rust. Wat mij altijd weer opvalt is hoe we eigenlijk al onze emoties onder kunnen verdelen in angst of vertrouwen. Daarbij is angst een groot begrip. Ik heb het niet over de angst voor pratende poppen in de nacht, maar de angst om te falen, voor afwijzing, om te verliezen. Die diepere laag die we graag ver wegstoppen en veilig inbouwen met zekerheden. En om deze angsten te kunnen zien en voelen is tijd nodig. Weet jij wat je diepste angst is? Wat jou tegenhoudt om die dingen te doen die je het allerliefste zou willen doen? Alles begint bij inzicht en de moed om jezelf te leren kennen. Heb jij ook behoefte aan meer inzicht, plan een gratis kennismakingsgesprek met mij en ik help je alvast op weg.

Recommended Posts